Nieuwe website gelanceerd!

Welkom op mijn gloednieuwe website! Op het moment dat u deze update leest heeft mijn website een make-over ondergaan en is de nieuwste versie gepubliceerd. Het fijne samenwerken met Mirelle Borra heeft ervoor gezorgd dat ik de website kan delen die ik voor ogen had. Zo is de tijd gekomen dat ik een vertaalknopje heb voor de Nederlands- en Engelstaligen en dat ik een nieuwsbrief heb kunnen introduceren.

Met de nieuwsbrief hoop ik op een persoonlijke en overzichtelijke manier geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte te houden van mijn activiteiten als pianist, docent, artistiek programmeur en ambassadeur van de Nederlandse muziek. U kunt zich vrijblijvend aan- en afmelden op deze pagina

Neemt u gerust een kijkje en laat me weten wat u van mijn website vindt! Ik kan niet wachten om de eerste reacties te ontvangen en dadelijk in september te beginnen met mijn eerste nieuwsbrief. Dank u wel voor uw interesse en support! Mede daardoor voelde ik me aangemoedigd de website te professionaliseren en het nieuwsbriefconcept te realiseren.