Steinway – Crowdfunding Concerten

Een echte Steinway concertvleugel! Een jaar geleden had ik nog niet durven dromen dat een instrument van dit kaliber binnen mijn bereik zou kunnen komen. Toch lijkt deze prachtige vleugel nu binnenkort van mij. Het instrument waar ik van jongs af aan voor heb gespaard, heb ik gevonden.

Het is ontzettend belangrijk om als musicus een instrument te hebben dat je inspireert en dat met je mee kan groeien. Deze mooie Steinway uit 1913 is in zeer goede staat dankzij de zorgvuldige revisie van meneer Kobald in Apeldoorn. Het karakter van de vleugel neemt je terug in de tijd, wat erop spelen en studeren zo ongelooflijk boeiend maakt. Maar bovenal geeft dit instrument mij een warm gevoel van eindeloos vertrouwen.

Tijdens mijn serie Steinway – Crowdfunding Concerten vertel ik u graag meer over de mooie vleugel en wat er bij komt kijken om zo’n prachtig mooi en groot instrument in huis te halen. De vleugel staat momenteel nog in Apeldoorn in Kobald Piano Atelier. Middels een afscheidsconcert zal de vleugel, na een verblijf van 10 jaar bij meneer Kobald, nog een laatste maal klinken, aldaar, op 24 september. Ik zal een afwisselend programma met Haydn, Beethoven, Brahms en Nederlandse componisten presenteren als onderdeel van een concertreeks op verschillende locaties. Met de serie Steinway – Crowdfuning Concerten hoop ik een streefbedrag van €2000,- op te halen dat mij zal helpen de laatste eindjes aan elkaar te knopen voor de aankoop van dit droominstrument. De meeste concerten worden in huiselijke sferen gehouden die gratis toegankelijk zijn. Na elk recital is het mogelijk een vrijwillige donatie achter te laten. Bij deze concerten wordt het sterk aangeraden een zitplaats te reserveren via onderstaande knop.

Wees welkom!

September
22, 20.00u, Theresiastraat 299, 2593AK Den Haag | TREESCONCERT “cosy-concert” (alleen toegankelijk via trappen)
24, 15.00u, Asselsestraat 167, 7311 EK Apeldoorn | Concert met de nieuwe concertvleugel en een Walter fortepiano (replica)
30, 14.00u, Kerkplein 1, 4301 EE Zierikzee | Zitplaatsreservering via deze pagina: klik hier.

Oktober
6, 20.00u, C.D. Tuinenburgstraat 49, 3078 GE Rotterdam | Salon 1919 met de beste gastvrouw Liesbeth
8, 19.00u, Raamweg 45, 2596 HN Den Haag | Gunst wat ’n Kunst