Coach jong piano talent

Wat een genoegen om te mogen werken met deze jonge talenten!

Afgelopen schooljaar mocht ik beginnen met mijn aanstelling als docent piano aan het Codarts Lyceum, een geïntegreerde middelbare school en vooropleiding van Codarts, het conservatorium van Rotterdam. De leerlingen komen uit alle uithoeken van het land om les te krijgen op de talentenschool. Ik heb een pianoklas mogen opzetten waarin ik de jonge talenten begeleid in hun hoofdvak piano en geef ik diverse ensembles les in kamermuziek. De jonge pianisten worden extra ondersteund door lessen in pianoduo’s en krijgen naast mijn groepslessen ook groepslessen van de hoofdvakdocenten Bart van de Roer en Nino Gvetadze.

Het jaar hebben we afgesloten met een klasconcert buiten het conservatorium. Het was een waar genoegen de groei mee te maken van de jonge gepassioneerde pianisten. Ik mag met een heel voldaan gevoel en vooral als trotse docente uitkijken naar het volgende jaar!