Lessen

Naast haar activiteiten als pianist heeft Ellyne veel belangstelling in lesgeven, coaching en muziekeducatie.

Met haar 10 jaar ervaring als pianodocent helpt Ellyne je graag verder je spel te ontwikkelen. Middels “creative learning” maakt Ellyne met veel plezier voor iedere leerling de lessen op maat. Er zal veel aandacht besteed worden aan hoe jij je wilt uitdrukken met het instrument. Daarvoor zal er geregeld samenspel aan bod komen en zal er gewerkt worden aan de ontwikkeling van je muzikaliteit, interpretatie, gehoor en techniek.

Ook werkt Ellyne graag met jong talent. Ze begeleidt gepassioneerde leerlingen die zich willen voorbereiden op muziekexamens, theorie-examens en toelatingensexamens voor de vooropleiding van het conservatorium.

Lees hier wat de leerlingen van Ellyne zelf zeggen over de lessen:

Wil je meer weten over de pianolessen?

Ellyne heet je welkom in haar lespraktijk in Den Haag! Regelmatig staan er leerlingenconcerten op het programma waar je gemotiveerd wordt om podiumervaring op te doen en de mooie muziek met een lief en leuk publiek te delen! Maar eerst even kennis maken: Ellyne nodigt je graag uit voor een gratis proefles. Vraag de brochure aan voor meer informatie over de pianolessen.

Neem contact op